The Postermen

Groot geworden door klein te denken. Onze naam dekt de lading niet meer. The Postermen begon ooit als producent van louter posters in de smalste zin van het woord. Doorontwikkeld van leverancier voor de driehoeksborden- en buitenreclamewereld naar vaste totaalleverancier en partner van de grafische industrie in Europa. Lang niet meer alleen voor de mooiste posters maar voor een breed assortiment bedrukte media en artikelen.

Geschiedenis

Het klassieke zolderkamer verhaal gaat ook voor ons op. De eerste grootformaat printer werd jaren terug geplaatst in de slaapkamer. Al snel doorgegroeid naar de garage en via een gehuurde ruimte naar ons huidige ruime pand in Apeldoorn.

Voor wie?

Wij werken exclusief voor reclame exploitanten (indoor en outdoor), -internet-drukkerijen, wederverkopers, mediabureaus, reclamebureaus en grootverbruikers.

Wilt u marktconforme prijzen hanteren of stunten in de markt zonder margeverlies of gewoon een perfect product leveren? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Waar?

Wij zijn gevestigd in Apeldoorn. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om in relatief korte tijd in elke uithoek van Nederland te leveren.

Veenweg 38 G
7336 AG Apeldoorn

Contact opnemen

Of bel +31 (0)88 11 33 888

Onze kracht

Denken vanuit de wederverkoper. Onze klant moet goed kunnen verdienen aan een perfect product. Hoge (druk)kwaliteit, de beste media, een goede verpakking, snelle levering, blanco verzending en dat bij een onafhankelijke partij die discreet en anoniem weet te werken. Onze klantenkring omvat de partijen die het goedkoopst zijn in de markt, partijen die het best scoren op klanttevredenheid en razendsnel groeiende organisaties met grote ambities. Wij zijn trots mee te mogen werken aan al onze klantsuccessen.

 

TROTS OM TE WERKEN VOOR (DIRECT EN INDIRECT) ONDER ANDERE: